Verzenden & retouren

Als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, kunt u uw bestelling aan ons voor terugbetaling. Wij geloven dat om de best mogelijke online winkelen bieden. We zijn blij om uw resultaten en uitwisselingen te aanvaarden, als gevolg van kwaliteitsproblemen binnen 7 dagen vanaf de datum waarop klanten hun pakketten. Restitutie zal worden bijgeschreven op uw oorspronkelijke methode van betaling.

Houd er rekening mee dat de goederen ongedragen moet zijn, in nieuwe staat en in de originele verpakking. Rendement zullen niet worden geaccepteerd als het artikel vertoont geen duidelijke tekenen van slijtage zijn.

Verzending is niet gerestitueerd, behalve in gevallen waar we een scheepvaart fout, zoals kwaliteit, schade tijdens het transport, kleur / stijl / grootte fout gemaakt. Wij behouden ons het recht voor, een bedrag in rekening over alle items terug om andere redenen.

uitwisselingen

Als u wilt dat het item dat u gekocht te ruilen, neem dan contact op met onze dienst cunstomer om een product en een verdere bestelling te retourneren. We zullen een terugbetaling gebruiken om uw oorspronkelijke betaalmethode, nadat wij uw retour ontvangen. ontvangen

uitgifte

Als je een andere maat van hetzelfde item, en de prijs van het artikel te bestellen is veranderd sinds u uw originele bestelling heeft geplaatst, zullen wij gelukkig zijn om de vorige prijs eren. Laat het ons weten door contact met ons.

Vanwege de tijd die betrokken zijn bij de scheepvaart en de verwerking van uw terugkeer, raden we meteen een nieuwe bestelling, om ervoor te zorgen dat het gewenste item is op voorraad. De beschikbaarheid van producten kan snel veranderen - als je wacht op een nieuwe bestelling verwerkt tot na uw terugkeer te plaatsen, kunnen onderdelen die niet beschikbaar in de oorspronkelijke baan

Terug